Bild av 8 personer i en cirkel som håller händerna i mitten

Så tar Smarta Bilval ansvar

Barn och cancer hör inte ihop. Tillsammans hjälper vi till att hålla cancer borta från barn.

Barn och cancer är två ord som aldrig borde ha nått varandra.
Ändå bildar de den vanligaste dödsorsaken för barn mellan 1
och 14 år i Sverige.

 

Vi är stolta över att stödja Barncancerfonden och deras viktiga
arbete. Hjälp till att hålla cancer borta från barn du med.

Barncancerfondens logotyp

Tillsammans besegrar vi barncancer

För varje biltransaktion går 50 kr till kampen mot barncancer.

Mer om Barncancerfondens arbete

Barncancerfonden är en lokalt förankrad stöd- och påverkansorganisation som
arbetar för att varje barn och familj kan leva ett gott och långt liv.
Barncancerfonden bekämpar barncancer och dess konsekvenser för den som drabbas, idag och i framtiden.

Stöd Hoppets Vingar i kampen mot barncancer

Smarta Bilval är ett nystartat företag som värderar bilar. Hos oss är det enkelt att sälja din bil snabbt och smidigt. Vi vill redan från start ta ett ansvar för barnen och deras framtid. Därför har vi startat Hoppets Vingar, en insamlingskampanj som skall ge hopp och mod till cancerdrabbade barn och deras familjer. Varje dag drabbas ett barn av cancer i Sverige. 85% överlever. 15% dör. Vi vill att alla barn ska överleva och leva. För varje bil vi köper in skänker vi 50 kr till Barncancerfonden. Vi uppmanar även dig som kund att bidra med minst 15 kr för de 15% av barnen som inte överlever sin cancerdiagnos.

Som en del av vårt engagemang för att göra en positiv inverkan på samhället och stödja barn som kämpar mot cancer, skänker vi 50 kr till Barncancerfonden i samband med varje bil vi köper in. Detta en möjlighet för oss att bidra till kampen mot barncancer och ge stöd till de drabbade barnen och deras familjer.

Vi tror på värdet av att göra skillnad i människors liv och genom att samarbeta med Barncancerfonden vill vi ge hopp och en ljusare framtid till barn som kämpar mot denna svåra sjukdom. Varje gåva gör en verklig skillnad genom att finansiera livräddande forskning, tillhandahålla vård och stöd samt främja familjernas välbefinnande.

Genom att välja att sälja en bil till oss blir du en del av denna viktiga insats. Tillsammans kan vi göra en positiv förändring och ge dessa modiga barn och deras familjer styrka, hopp och en bättre framtid.

Tack för att du väljer att göra affärer med oss och för att du hjälper oss att stödja Barncancerfonden. Din bilaffär blir inte bara en symbol för rörlighet och frihet, utan också en gest av omsorg och medkänsla för barn i deras kamp mot cancer.