Manlig bilförsäljare i kostym talar med kvinnlig kund i en bilhall

Personlig rådgivning

När det kommer till att fatta rätt beslut i en bilaffär och säkerställa att du får det bästa möjliga erbjudandet, finns det flera viktiga faktorer att ha i åtanke.

Vårt bilvärderingsverktyg tar hand om det grundläggande arbetet åt dig. Men om du har specifika frågor eller behöver prata med en expert för att diskutera dina funderingar, är det oss du kan vända dig till. På Smarta Bilval erbjuder vi kostnadsfri och personlig rådgivning, så att du kan vara fullt påläst inför din bilförsäljning.

Delning av Kunskap

När vi säger att vi vill hjälpa människor att fatta bättre beslut, menar vi det på allvar. Självklart är vi beroende av att hitta fördelaktiga affärsmöjligheter för våra kunder, men vi inser att förtroende och tillit är de grundläggande byggstenarna för framgång. Vi tror på vår kompetens så mycket att vi med glädje agerar som rådgivande experter när det gäller att sälja eller köpa en bil, oavsett om du väljer att använda våra tjänster eller inte – alltid utan några förpliktelser och med personlig service.

Grupp av tre kvinnor och en man sitter vid ett mötesbord, glada miner och kaffe

Långsiktiga relationer

Oberoende Rådgivning för Bilval och 100% Oberoende Rådgivning

För många av våra återkommande kunder började relationen med ett enkelt telefonsamtal eller två, där vi hjälpte dem i den initiala processen mot en lönsam affär, även om den inte alltid förmedlades genom oss. Senare, när nya behov uppstod, visste våra kunder att de kunde lita på oss för att få ärlig och genuin hjälp. Det är så vi strävar efter att göra affärer – genom att bygga långsiktiga relationer som grundar sig på förtroende och professionell rådgivning.

Man och kvinna kör en bil, fotograferat inifrån

Oberoende Rådgivning

Vi är din pålitliga partner inte bara när du planerar att sälja din bil, utan även när det handlar om att göra ett välgrundat val vid bilköp. Vårt åtagande är att erbjuda helt oberoende rådgivning och assistera dig med att identifiera den perfekta bilen som motsvarar dina specifika behov. Oavsett om du står inför beslut om drivmedelstyp eller vilken bilmodell som bäst passar dina körvanor kan du lita på vår expertis för att vägleda dig mot ett välövervägt val.

Vi vill understryka att vi inte är en bilförsäljare till slutkund. Detta innebär att vår rådgivning är 100% oberoende och fokuserad enbart på att hjälpa dig att fatta de bästa besluten utifrån dina individuella behov. Vårt mål är att säkerställa att du är fullständigt informerad och har den tryggheten att göra den mest fördelaktiga bilaffären utan några som helst kopplingar till specifika bilmärken eller försäljningsintressen.

Man har videosamtal vid Mac-datorn med en annan man, bok ligger bredvid